vanzare pomi fructiferi PRUN - VANAT ROMANESC ciumbrud

PRUN - VANAT ROMANESC

Se numara printre principalele soiuri autohtone de prun, alaturi de tuleu gras si gras romanesc, pomul este viguros si rodeste in principal pe ramuri mijlocii, fructele sunt mici sau mijlocii, pielita este albastra, rezistenta, acoperita cu pruina groasa, fructele au o rezistenta buna la transport, maturitatea de recoltare este in a doua jumatate a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - ANNA SPATH ciumbrud

PRUN - ANNA SPATH

Fructele sunt mari sau foarte mari, pielita este groasa, verde-galbuie, pulpa este verde-galbuie, carnoasa potrivit de dulce, slab aromata, neaderenta la sambure, maturitatea de recoltare se face la sfarsitul lunii septembrie inceputul lunii octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - VANAT DE ITALIA ciumbrud

PRUN - VANAT DE ITALIA

Fructele sunt mari, pielita este groasa vanata-inchisa, pulpa aproape galbena, uneori rosiatica, destul de aromata, se maturizeaza in a doua jumatate a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - STANLEY ciumbrud

PRUN - STANLEY

Fructele sunt mari si foarte mari, se coloreaza vanat-inchis, pulpa este galbena-verzuie, suculenta, suficient de dulce, slab acidulata, fin aromata, neaderenta la sambure, maturitatea de recoltare este in ultima decada a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - TULEU GRAS ciumbrud

PRUN - TULEU GRAS

Fructele sunt mijlocii, de culoare vanat-inchisa cu o purina albastra, pulpa este galbena-verzuie, crocanta, suculenta, neaderenta la sambure, gustul fructelor este considerat cel mai bun soi cultivat in tara noastra, se maturizeaza la sfarsit de august-inceput de septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - SILVIA ciumbrud

PRUN - SILVIA

Fructele sunt mari, de forma eliptica, culoare vanat-violacee, pulpa este alb-galbuie, crocanta, neaderenta la sambure, se matureaza la jumatatea lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - RENCLOD ALTHAN ciumbrud

PRUN - RENCLOD ALTHAN

Fructele sunt mari sau foarte mari sferice, culoarea este roz-violacee, pulpa este galben-aurie, suculenta, prununtat dulce, neaderenta la sambure, se maturizeaza la sfarsitul lunii august inceputul de septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - CACANSKA ciumbrud

PRUN - CACANSKA

Soiul de prun Cacanska Lepotica are coroana rara si aplatizata, datorita ramurilor ce se lasa sub greutatea fructelor. Pomul fructifer de prun Cacanska Lepotica este partial autofertil, cu o productivitate buna, avand o intrare timpurie pe rod si o fructificare abundenta.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - CENTENAR ciumbrud

PRUN - CENTENAR

Pomul este de vigoare mijlocie sau submijlocie, are coroana globuloasa, cu ramuri de rod predominante de tip spur (buchete); foarte productiv, este indicat pentru livezi de mare densitate. Polenizatori: Agen, Stanley, Silvia, Anna Spath. Fructul este mare (52 g), de culoare albastra ultramarin, acoperit cu pruina abundenta cenusie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - BISTRITEAN ciumbrud

PRUN - BISTRITEAN

Este un soi autofertil excelent. Fructele sunt de marime medie, alungite, putin turtite, de culoare bleumarin. Pulpa este foarte dulce si aromata, neaderenta la sambure. Are folosinta multipla, ideal pentru gem, prajituri si nu in ultimul rand pentru palinca. Pomul creste mediu-viguros si este foarte productiv..

 

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)