vanzare pomi fructiferi MAR - CLAR ALB ciumbrud

MAR - CLAR ALB

Anotimp: Mar de vara

Este un soi de mar de vara, cultivat in toate zonele pana la altitudini de 1200 m. Pomul are vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa si rodeste pe ramuri scurte. Caracteristicile fructului: Fructele sunt mijlocii, cu 3-5 coaste, au pielita subtire, verzuie – albicioasa Ia inceputul maturarii si aproape alba la maturitate, acoperita de o bruma albicioasa, groasa. Pulpa este alba, dulce-acrisoara, la supracoacere devine fainoasa.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - FUJI ciumbrud

MAR - FUJI

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt aproape sferice, de dimensiuni mari și foarte mari, de până la 75mm diametru. Conțin zaharuri în proporție de 9-11% din greutate. Pulpa densă și mai dulce decât majoritatea soiurilor face ca acest soi să fie foarte apreciat în întreaga lume. Fuji este apreciat și pentru termenul îndelungat de păstrare, chiar și dacă nu este răcit. În condiții optime de păstrare, fructele acestui soi pot rămâne proaspete până la un an.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - ROYAL GALA ciumbrud

MAR - ROYAL GALA

Anotimp: Mar de iarna

Fructul este de marime mijlocie mare (150-170 g). Forma sferica. Coaja are culoarea de baza galbena, cea acoperitoare rosu lucios, cu dungi longitudinale. Pulpa este tare, consistenta, cu gust dulce, aromat.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - GLOSTER ciumbrud

MAR - GLOSTER

Anotimp: Mar de iarna, inceput de octombrie

Caracteristicile fructului: marime mijlocie sau mare (160 - 200 g), forma alungita. Coaja este puternic cerata, acoperita de culoare rosie inchisa, mata. Pulpa alb-verzuie, placut aromata, gustoasa, usor acidulata. Caracteristicile pomului: crestere viguroasa al pomului tanar, cu coroana ingusta, erecta, in tinerete rara, mai tarziu echilibrata. Predispusa la rodire bienala.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - PATUL ciumbrud

MAR - PATUL

Anotimp: Mar de iarna

Forma este sferica, simetrica. Coaja este neteda, lucioasa, putin cerata. Culoarea de baza este galbena, pe partea insorita aparand pete rosatice. Pulpa este tare, crocanta, foarte zemoasa, dulce acrisor, cu gust caracteristic racoritor.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - PRIMA ciumbrud

MAR - PRIMA

Anotimp: Mar de iarna

Pomul este de vigoare mijlocie, este aproape imun la rapan, rezistent la fainare si productiv. Fructul este de marime mijlocie, sferic, ingustat spre virf, usor asimetric de culoare galben-verzui acoperit de rosu pe partea insorita. Pulpa este suculenta, usor aromata. Merele se pot pastra pana in luna decembrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - GENEROS ciumbrud

MAR - GENEROS

Anotimp: Mar de iarna

Este un soi rezistent la rapan, necesitand un numar redus de tratamente, fructul cu o greutate medie de 160-180g, pielita de culoare rosie deschis, pe fond verde-galbui, pulpa galbena cu testura fina, suculenta, cu gust placut, fin, aromat, maturare si consumul decembrie-februarie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - MUTSU ciumbrud

MAR - MUTSU

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt marii sau foarte marii, pielita este groasa de culoare galben-verzuie, pulpa este densa, suculenta, dulce, usor acidulata, potrivit de aromata, fructele asemanandu-se cu cele de golden, perioada de maturitate, la inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - FLORINA ciumbrud

MAR - FLORINA

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt de marime variabila, culoarea este rosie-deschisa cu puncte albicioase pe toata suprafata, pulpa este suculenta, potrivit de dulce si slab acidulata, foarte placut aromata, perioada de maturare la inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - IDARED ciumbrud

MAR - IDARED

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt marii, de culoare rosu-zmeuriu cu dungi late de un rosu mai intens, pulpa este suculenta, acidulat-dulce, cu aroma intensa asemanatoare cu soiul ionathan, perioada de maturare, la inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - WAGNER PREMIAT ciumbrud

MAR - WAGNER PREMIAT

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt variate ca marime chiar pe acelasi pom, pielita subtire, lucioasa de culoare rosu zmeuriu dungat, pulpa alba, cu nuanta galbuie, compacta fina, suculenta, dulce, putin acidulata, slab aromata, perioada de maturare la inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - GRANNY SMITH ciumbrud

MAR - GRANNY SMITH

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt marii cu pielita groasa de culoare verde-intens, pulpa este alb-verzuie, crocanta, slab aromata, perioada de maturitate la sfarsit de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - STARKING DELICIOUS ciumbrud

MAR - STARKING DELICIOUS

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt mijlocii, mari si foarte mari, pielita este groasa, rezistenta, lucioasa de culoare rosie-violacee intensa, pulpa este galben-deschis, fina, dulce, cu o aroma intensa asemanatoare cu a pepenului galben, perioada de recoltare, la inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - GOLDEN SPUR ciumbrud

MAR - GOLDEN SPUR

Anotimp: Mar de iarna

Este o mutatie te tip spur, din Golden Delicious, fructul este supra mijlociu, de culoare verde-galbui sau galben la maturare, pulpa alb-galbuie, densa, suculenta, dulce, usor acidulata, cu gust foarte bun, maturarea si consumul-sfarsitul lunii septembrie-martie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - GOLDEN DELICIOUS ciumbrud

MAR - GOLDEN DELICIOUS

Anotimp: Mar de iarna

Fructele sunt marii de culoare galbena cu puncte de rugina marii si rare, pulpa este galbuie, crocanta cu aroma placuta, este soiul preferat de cei mai multi consumatori, perioada de maturitate la sfarsit de septembrie-inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - JONATHAN ciumbrud

MAR - JONATHAN

Anotimp: Mar de iarna

Este soiul cu cea mai mare pondere in productia de mere din Romania, fructele sunt mijlocii, sunt rezistente la transport si la pastrare, pielita este rosie vie, pulpa este alb-crem, dulce, suculenta, aromata cu gust superior, maturitatea la sfarsitul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi MAR - RED MELBA ciumbrud

MAR - RED MELBA

Anotimp: Mar de vara

Marul Red Melba este un pom fructifer relativ rezistent la boli, are vigoare mare, prezentand o coroana rara. Pomul de mar Red Melba este productiv, iar frucificatiile sunt pe formatiuni lungi. Soiul de mar Red Melba intra pe rod foarte repede si rodeste abundent si sustinut.

 

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)