vanzare pomi fructiferi CIRES - JUBILEU ciumbrud

CIRES - JUBILEU

Fructele sunt mijloci spre mari, de culoare rosu-inchis, pulpa semicrocanta, consistenta, gust dulce acrisor, maturitatea de consum la sfarsit de mai.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - BIGARREAU BURLAT ciumbrud

CIRES - BIGARREAU BURLAT

Pomul de vigoare mijlocie, intra pe rod in anul 4 de la plantare, si produce abundent, fructificand predominant pe buchete de mai, fructul este de culoare rosu-inchis, pulpa pietroasa, suculenta, duce, acidulat, epoca de coacere are loc in ultima decada a lunii mai.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - HEDELFINGER ciumbrud

CIRES - HEDELFINGER

Pomul este viguros, cu corana sferica, sau larg conica, fructele sunt mari sau foarte mari, de culoare rosie-negricioasa, pulpa este pietroasa, suculenta, dulce, semiaderenta la sambure, epoca de coacere este la inceputul lunii iulie.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - GERMERSDORF ciumbrud

CIRES - GERMERSDORF

Fructele sunt mari, sau foarte mari, de culoare rosie-inchisa, este un soi vechi, cu origine germana, raspandit in toate zonele pomicole, infloreste tarziu, si este foarte rezistent la ger si seceta, pulpa este pietroasa, suculenta, dulce si neaderenta la sambure, se maturizeaza la sfarsit de iunie inceput de august.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - STELLA ciumbrud

CIRES - STELLA

Culoarea fructelor este rosie, sunt mari, pulpa este pietroasa, neaderenta la sambure, este un soi autofertil de cires, si este larg raspindit in toate tarile cultivatoare, pomul este foarte viguros iar fructele sunt de o calitate superioara, nu necesita polenizator, se maturizeaza la sfarsitul lunii iunie.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - VAN ciumbrud

CIRES - VAN

Culoarea fructelor este rosu-purpuriu, iar pulpa este pietroasa, neaderenta la sambure, gust bun, este rezistent la inghet, este cel mai bun polinator, pentru celalalte soiuri de cirese dulci, pomul este de vigoare mijlocie spre mare, este foarte productiv, se maturizeaza in ultima decada a lunii iunie.

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)