vanzare pomi fructiferi PAR - CONTESA DE PARIS ciumbrud

PAR - CONTESA DE PARIS

Anotimp: Par de toamna

Fructele sunt mijlocii, dar la pomi altoiti pe gutui pot fi marii, sau chiar foarte marii, pielita este de culoare galben-verzuie si o rugina caracteristica in pete mici, pulpa este alba, dulce, fructele se pastreaza foarte bine in depozit, perioada de coacere este la sfarsitul lunii octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - CURE ciumbrud

PAR - CURE

Anotimp: Par de toamna

Fructele sunt marii, pielita este galben-verzuie si prezinta puncte mici de rugina pe toata suprafata, pulpa este alb-verzuie, potrivit de dulce, placut acidulata lipsita de aroma, perioada de coacere, sfarsitul lunii octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - CONFERENCE ciumbrud

PAR - CONFERENCE

Anotimp: Par de toamna

Fructele sunt mijlocii si mari, pielita este galben-verzuie, fiind acoperita pe toata suprafata cu pete ruginii de diferite marimi, pulpa este alba, fina suculenta, dulce, aromata, perioada de maturare, sfarsitul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - UNTOASA BOSC ciumbrud

PAR - UNTOASA BOSC

Anotimp: Par de toamna

Fructele sunt mijlocii si mari, pielita este verde-galbuie acoperita complet cu o rugina groasa, brun-rosiatica pe care se gasesc puncte cafenii, pulpa este alb-galbuie, foarte fina, untoasa, prununtat suculenta, dulce si potrivit de aromata, perioada de coacere, la sfarsitul luni septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - UNTOASA HARDI ciumbrud

PAR - UNTOASA HARDI

Anotimp: Par de toamna

Fructele sunt mijloci spre mari, pielita potrivit de groasa putin rezistenta, galbena-verzuie, acoperita in intregime cu rugina neuniforma, pulpa este alba, foarte suculenta cu aroma de muscat, perioada de coacere: sfarsitul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - WILLIAMS ROSU ciumbrud

PAR - WILLIAMS ROSU

Anotimp: Par de vara

Fructele se aseamana in ceea ce priveste marimea si forma cu cele ale soiului williams, insa pielita este colorata aproape in intregime cu rosu-orangi, lucios, neuniform, pulpa alba, foarte fina si intens aromata, perioada de coacere sfarsitul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - WILLIAMS ciumbrud

PAR - WILLIAMS

Anotimp: Par de vara

Fructele sunt mari, pielita este subtire de culoare verde-galbuie la recoltare, care devine galben-pai la maturitate deplina, pulpa este alb-galbuie, foarte fina, suculenta, dulce-vinurie, este un soi care face trecerea intre cele de vara si cele de toamna, maturandu-se la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - FAVORITA LUI CLAPP ciumbrud

PAR - FAVORITA LUI CLAPP

Anotimp: Par de vara

Fructele sunt mijloci spre mari cu pielita de culoare verde-galbuie pe partea umbrita si rosie-carimizie pe partea insorita, cu puncte de rugina mici si foarte dese pe toata suprafata, pulpa de culoare alba este fina, foarte suculenta, dulce, intens aromata, perioada de maturitate, la inceputul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - NAPOCA ciumbrud

PAR - NAPOCA

Anotimp: Par de vara

Fructele sunt mijlocii, cu pielita galbena, pe partea umbrita si cu o rumeneala rosiatica pe cea insorita, pulpa este alb-galbuie, suculenta, dulce, placut acidulata, fin aromata, perioada de maturare, este a doua decada a lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PAR - CLAPP ROSU ciumbrud

PAR - CLAPP ROSU

Anotimp: Par de vara

Fructele sunt mijlocii sau marii pielita este colorata in intregime cu rosu lucios, neuniform, pulpa este rosiatica, foarte fina si intens aromata, perioada de coacere: jumatatea lunii august.

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)