vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - BERBERIS THUNBERGII ciumbrud

BERBERIS THUNBERGII5 RON

Frunzele sunt cazatoare,asimetrice,obovate,verzi vara si rosii-arami toamna;Florile sunt galben-rosietice,solitare sau grupate in fascicule cate 2-5.infloreste in luna mai pe lastari de 1 an,se utilizeaza ca ornamental in parcuri si gradini ,Se planteaza solitar,pentru garduri vii libere sau tunse si in grupuri.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - FORSYTHIA INTERMEDIA ciumbrud

FORSYTHIA INTERMEDIA5 RON

Inalt pana la 3 m, cu ramuri arcuite sau divergente, lastari galbeni-maslinii, pe toata lungimea cu flori galbene - viu, grupate cate 2-3, florile avand petalele alungite.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - CHAENOMELES JAPONICA ciumbrud

CHAENOMELES JAPONICA5 RON

Arbust tufos, cu ramuri spinoase, cu inaltimea de 1-1,5 m, cu frunzele verde-inchis, lucioase, pieloase de forma ovale, cu flori foarte decorative, divers colorate (albe, roz, rosii, crem), fruct fals, poama, de forma globuloasa si consistenta tare.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - SPIREA VAN HAUTTEN ciumbrud

SPIREA VAN HAUTTEN5 RON

Fara descriere.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - TRILOBA ciumbrud

TRILOBA10 RON

Forma :arbust altoit pe tulpina, portaltoi corcodus, inaltime 1,5 metri.

Flori :frumusetea este asigurata de florile ce apar inaintea frunzelor in aprilie dealungul crengilor.

Cerinte: zona insorita.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - PHILADELPHUS (IASOMIE) ciumbrud

PHILADELPHUS (IASOMIE)5 RON

Arbust peren de talie mare, cu inaltimea pana la 3m, frunzele cazatoare, cu flori alb-crem, foarte frumos mirositoare. Mirosul florilor de iasomie este sursa de inspiratie pentru diverse parfumuri, iar arfobere are beneficii in medicina traditionala si nu numai.
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - Hibiscus ciumbrud

HIBISCUS5 RON

Este o planta perena magnifica, care ierneaza fara probleme in pamantul din gradina dumneavoastra, sau in ghivece mari pe terase si balcoane.

Incolteste la sfarsitul lunii aprilie si are o crestere foarte rapida, in doar 2 luni planta este matura, si ajunge pana la 2-3 metrii inaltime.

Ca si ingrijire nu este deloc pretentios, are nevoie de soare sau semiumbra, apa si ingrasaminte pentru plante cu flori, administrate odata pe saptamana in apa de udare. Daca le asigurati aceste minime conditii veti avea la dumneavoastra in gradina aceasta bijuterie a naturii alturi de voi!!!

vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - TUIA ciumbrud

Tuia30 RON

Tuia este cea mai cautata plata pentru gard viu si decoratiuni ornamentala avand caracteristica principala de a fi vesnic verde. Cand este tanar varfurile trebuie taiate foarte putin pentru a se dezvolta mai indesit. Arbore înalt de 10-20 m cu o coroană deasă şi bogată, având forma alungită. Nu este pretenţios la sol, dar trebuie udat sistematic .Se poate planta atât în soare direct cât şi în semiumbră. Este recomandat pentru gard viu.

vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - MESTEACAN ciumbrud

Mesteacan10 RON

Este o specie rustica, nepretentioasa fata de clima si sol, cu pronuntat caracter de lumina. Suporta foarte bine gerurile puternice de iarna, ingheturile si fumul. Creste foarte viguros pe soluri cu textura usoara, silicioase, bine udate de ploi.

Puietii de mesteacan se obtin din samanta, iar varietatile prin altoire.

Specia are mare valoare ornamentala pentru portul caracteristic plangator si culoarea scoartei. Se planteaza izolat, in grupuri sau ca arbore de aliniament. La transplantare se scoate cu balot de pamant.

vanzare pomi fructiferi ARBUSTI ORNAMENTALI - Platan ciumbrud

Platanul10 RON

Este o specie rezistenta la ger si seceta, iubeste locurile insorite,tulpina este scurta,dreapta si groasa.infrunzirea este tarzie,aproximativ luna Mai,cu frunze mari palmate.Florile sunt monaice.fiind deosebit de decorativ, suporta bine poluarea.

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)