vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - ALUN TURCESC ciumbrud

ALUN TURCESC5 RON

Poarta denumirea de Corlylus Avellana, fiind un arbore care creste incet si produce alune abia peste 3- 4 ani de dezvoltare. Florile alunului apar inaintea frunzelor si este verde circa 250 de zile pe an, ceea ce il face sa fie dorit in gradini pentru efectul decorativ deosebit. Lumina si aerisirea sunt absolut necesare atunci cand se alege locul de plantat pentru viitorul alun, rezista foarte bine la tenperaturi scazute, de pana la -30 de grade.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - COACAZ ROSU ciumbrud

COACAZ ROSU5 RON

Infloreste timpuriu, are ciorchini lungi, compacti, cu boabe de marime mijlocie. Bacele sunt de marime mijlocie, de 0,6-0,8g, colorate in rosu intens, lucioase, cu pielita subtire, transparente, aromate si foarte placute la gust. Fructifica constant si abundent. Perioada de coacere este timpurie, sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - COACAZ NEGRU ciumbrud

COACAZ NEGRU5 RON

Coacazul negru este un soi cu coacere timpurie. Ciorchinii sunt alungiti, cu bobul mare, rotund, de culoare negru-intens, pulpa tare, usor acrisori, aroma puternica. Tufa are crestere viguroasa, rezistenta la fainare, necesita taieri regulate.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - AGRIS ciumbrud

AGRIS5 RON

Este un arbust inalt de 60 - 150 cm, cu ramurile arcuite, cu boabe ovoidale sau sferice, de culoare verde, galbuie sau rosiatice, cu multe seminte, cu gust dulce-acrisor, se pot recolta de doua ori intr-o perioada relativ scurta de timp, nu este deloc pretentioasa, nu trebuie decat sa o plasati intr-un loc cu soare. Roadele sale nu sunt foarte bogate, insa daca solul este umed si contine var si humus, fructele vor fi mult mai mari.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - ZMEUR ciumbrud

ZMEUR5 RON

Este un arbust tufos, peren, cu lastari taratori, cu tulpini drepte, arcuite spre varf, cu ghimpi drepti, de forma unor ace, adeseori plasati numai pe partea inferioara. Fructul este de culoare rosie, cu miros placut si gust acrisor-aromat.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - MUR ciumbrud

MUR5 RON

Lastarii sunt inalti de 1-3 m, cu tulpina arcuita, deseori taratoare, acoperita de ghimpi drepti sau recurbati, fructele sunt carnoase, compuse, rosii si acrisoare la inceput, negre si dulci cand sunt coapte.

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)