vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - BIANCA ciumbrud

STRUGURI DE VIN - BIANCA5 RON

Este un strugure de vin alb, cu o vigoare mare, este foarte rezistent la inghet, dar si la seceta, nu este sensibil la fainare, si putregai, boabele sunt mici, de culoare verde-galbui, au pielita groasa cu miezul crocant, foarte aromat, da cele mai bune rezultate in gradinile de langa casa, epoca de maturare, inceputul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - PINOT NOIR ciumbrud

STRUGURI DE VIN - PINOT NOIR5 RON

Este o varietate nobila de viita de vie, un strugure de culoare rosie, folosit in general in producerea vinului culoarea este de un rosu-maroniu, placut, epoca de maturare sfarsit de septembrie, inceput de octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - CHARDONNAY ALB ciumbrud

STRUGURI DE VIN - CHARDONNAY ALB5 RON

Strugurii de marime mijlociie cu bobul mic de culoare galben-verzui, productia de calitate a stugurilor 8-10t/ha, perioada de maturarte este 20 septembrie-10 octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - MUSCAT OTONEL ciumbrud

STRUGURI DE VIN - MUSCAT OTONEL5 RON

Este un soi de struguri de origine franceza care sa extins in diverse podgori din romania, vinurile obtinute din aceasta varietate sunt albe, seci, dulci sau semidulci, culoarea strugurelui galben-pai, cu aroma tipica de muscat, care evoluiaza prin invechire de scurta durata, intr-un buchet foarte complex, prin gust fin si delicat, maturarea se realizeaza la sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - TRAMINER ROZ ciumbrud

STRUGURI DE VIN - TRAMINER ROZ5 RON

Strugurii sunt mici, tranconici, cu boabele asezate foarte des pe ciorchine, bobul este mic, sferic, cu pielita groasa, de culoare roz, acoperita cu un strat gros de pruina, pulpa zemoasa, cu aroma specifica soiului, asemanatoare cu cea de trandafir, dezmugureste tarziu la sfarsitul lunii aprilie, fiind ferit de pericolul brumelor tarzi de primavara, maturarea deplina are loc in 2-3 saptamani dupa soiul chasselas dore, rezistent la fainare, putregaiul cenusiu si moliile strugurilor.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - FURMINT DE MINIS ciumbrud

STRUGURI DE VIN - FURMINT DE MINIS5 RON

Este un vin dulce si aromat, vinul are culoarea aurie a lanului de grau copt, strugurii se furmint lent, in mod normal acumuleaza 210g/l zaharuri ajungand la supra maturare la 240g/l, productia este in marime de 8-12t/ha, marimea este mijlocie, culoarea bobului galben-verzuie, perioada de maturare sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - MERLOT ciumbrud

STRUGURI DE VIN - MERLOT5 RON

Strugurii sunt mijlocii, cilindrici, cu boabele asezate normal ca desime pe ciorchine, bobul este mijlociu, sferic, cu pielita subtire de culoare negru-violaceu, acoperita cu un strat subtire de pruina, pulpa zemoasa, cu gustul necolorat si placut, maturarea deplina 20 septembrie inceputul lui octombrie, se conduce pe tulpini inalte si semii inalte, productie de strugurii variaza in functie de arealul de cultura, de la 8-18t/ha.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - FETEASCA NEAGRA ciumbrud

STRUGURI DE VIN - FETEASCA NEAGRA5 RON

Strugurii sunt mijloci, spre mari, cu boabele asezate des pe ciorchine, bobul este mijlociu, sferic, cu pielita groasa, de culoare violaceu, acoperita cu multa pruina, soi cu perioada scurta de vegetatie 150-160 de zile, are vigoare foarte mare de crestere, maturarea deplina se realizeaza la 2-3 saptamani dupa soiul chasselas dore, are o rezistenta mare la ger -22-24gC si la seceta dar sensibil la mana si fainare.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - CABERNET SAUVIGNON ciumbrud

STRUGURI DE VIN - CABERNET SAUVIGNON5 RON

Strugurii sunt mijlocii, cilindro-conici, bobul este mic sferic, cu pielita subtire, pruinata, de culoare negru-violaceu, pulpa zemoasa cu mustul necolorat si gust placut, are vigoare mare de crestere si dezvolta un frunzis bogat, maturarea deplina se realizeaza la 3-4 saptamani dupa soiul chasselas dore, este un soi rezistent la fainare si putregai, productia la ha este de la 8-15t/ha.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE VIN - FETEASCA REGALA ciumbrud

STRUGURI DE VIN - FETEASCA REGALA5 RON

Este un soi care valorifica bine aproape toate tipurile de sol, dar are nevoie de umiditate, strugurii sunt mijlocii, cilindro-conici, deseori aripati, cu boabele asezate des pe ciorchine, de culoare verde-galbui, pulpa este zemoasa, nearomata, productia medie 15t/ha, vinurile de feteasca regala sunt de calitate superioara, maturare 20 septembrie-15 octombrie.

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)