vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - GREACA ciumbrud

STRUGURI DE MASA - GREACA5 RON

Marimea strugurilor este foarte mare, bobul oval de culoare galben-opalescent, productia medie 13-15t/ha, este un nou soi autohton, greutatea strugurilor este de 560g, soiul are o perioada lunga de vegetatie, rezista la ger -18-22gC, maturarea strugurii prima etapa a lunii octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - MUSCAT DE HAMBURG ciumbrud

STRUGURI DE MASA - MUSCAT DE HAMBURG5 RON

Marimea strugurilor este mijlocie, bobul este de marime mijlocie cu forma elipsoidal-sferica, de culoare albastru-negru, boabele sunt mari, carnoase, crocante, cu gust puternic de muscat, are o crestere vegetativa puternica si fertilitate buna, maturarea strugurilor incepe inca de la sfarsitul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - PERLA DE ZALA ciumbrud

STRUGURI DE MASA - PERLA DE ZALA5 RON

Este un soi cu o vigoare mare, cu corzi de culoare bruna, frunzele sunt mari verzi-inchise, strugurii ajung pana la 200g, boabele sunt rare de culoare galben-verzui, este un soi foarte productiv, perioada de coacere, 15-20 august.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - VICTORIA ciumbrud

STRUGURI DE MASA - VICTORIA5 RON

Marimea strugurilor mare, bobul este de marime mijlocie, forma ovala, culoare galben-verzui, productia medie este de 17t/ha, este un soi autohton, greutatea strugurelui ajunge pana la 500g, pulpa este semicrocanta cu gust placut si echilibrat, are o rezistenta buna la ger suportand demperaturi de -18 -20gC si o rezistenta buna la seceta, maturarea strugurilor intre 1 si 30 august.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - SPLENDID ciumbrud

STRUGURI DE MASA - SPLENDID5 RON

Marimea strugurilor mare foarte mare, bobul usor oval roz-rosiatic, productia medie 17-20t/ha, greutatea medie a strugurelui este de 480g, miezul este crocant, cu gust dulce-acrisor, si o aroma fina de muscat, soiul are o rezistenta buna la ger, maturarea strugurilor se realizeaza in cursul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - NAPOCA ciumbrud

STRUGURI DE MASA - NAPOCA5 RON

Marimea strugurilor mare foarte mare, bobul usor oval de culoare neagra-rosiatica, productia medie 16-20t/ha, este un soi nou autohton , greutatea medie a strugurelui este de 450g, conici sau cilindro conici, miezul este crocant, cu gust dulce-acrisor si o aroma fina de muscat, epoca de maturare la sfarsit de august inceputul lui septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - TIMPURIU DE CLUJ ciumbrud

STRUGURI DE MASA - TIMPURIU DE CLUJ5 RON

Strugurele este de marime mare 250-350g, boabele sunt mari, de culoare galben-verzui, productia medie este 14-17t/ha, epoca de maturare a doua jumatate a lunii august.

Comanda minima: 100 pomi

Nu trimitem prin curier

Contact

SC PEPINIERA CIUMBRUD SRL


Adresa: Str. Vasile Lucaci, Nr. 37

Localitatea: Ciumbrud, Judetul Alba


Telefon: 0258 866 220

Mobil: 0748 795 176

Email: office@pepinieraciumbrud.ro


Persoana de contact: Stefan Megyesi

Recomandari foto (sera trandafiri)